Skip to main content

Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY…
Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev succéer som jag aldrig kunnat drömma om. De verkar göra folk glada och skapar feststämning – och alla älskar ju ett party! Idén för ännu ett experiment började växa. Kanske kunde man ha ett party i Mamma Mia-miljö? Men exakt hur skulle en sådan miljö se ut? Ja, den mest uppenbara platsen för ett sådant party skulle förstås vara i en taverna på ön Skopelos, där de flesta exteriörerna i Mamma Mia-filmen spelades in.
Den här fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos, har nu magiskt förflyttats till Sverige. Första gången du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö! Du kommer att äta en fantastisk trerätters Medelhavsmeny, dricka, sjunga, dansa och bara ”having the time of your lives” (sorry) i en Mamma Mia-värld.

Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna! Det kan komma att spelas en och annan ABBA-låt också!
Välkommen in på en ouzo eller två. Det vore härligt att se dig här!
Björn Ulvaeus. (Från Mamma Mia the Party)
Infoblad att ladda ned finns här
Hotell:
Centralt belägna Clarion Sign, vid Norra Bantorget
Program:
Lörd 10 nov
ca 9.00 Avresa från Aneby, Stationen
Stopp med möjlighet att köpa fika på vägen
14.00 Ankomst Stockholm
Fri tid för shopping mm
19.00 Från hotellet till Tyrol
Middagsshow ”Mamma Mia the party”
23.00 Återresa till hotellet. 

Sönd 11 nov
Förmiddagen fri
14.00 Hemresa
Stopp med möjlighet att köpa fika på vägen
18.30 Tillbaka i Aneby
Pris: 2.650:-
Enkelrumstillägg: 425:-
Ingår i priset: Bussresa, "Mamma Mia the Party" på Tyrol inkl middag, Del i dubbelrum på Clarion Sign, Frukost

Anmälan och anmälningsavgift: 
Anmälan så snart som möjligt. Vi måste vara minst 25 anmälda den 5 augusti för att kunna genomföra resan. Biljettpriset till Mamma Mia ingår i anmälningsavgiften och kan ej återbetalas vid avbokning. Anmälningsavgift 1.500:-/person betalas vid anmälan. Resterande senast 5 oktober. 

Avbeställningsskydd: 
Jag rekommenderar det avbeställningsskydd som ofta ingår i hemförsäkringen eller i kortbolagens villkor. Kolla vad som gäller med ditt försäkringsbolag eller kortutställare

Karta