Skip to main content

PRO Aneby - Kryssning Höga Kusten

29  maj 
Vi åker från Aneby på förmiddagen för att komma fram till Stockholm tidigt på eftermiddagen. Kl 17.00 går Viking Lines från Stadsgårdskajen och vår kryssning mot Höga Kusten inleds. På kvällen serveras middagsbuffé ombord och det blir underhållning. 

30  maj      
Det blir en riklig frukostbuffé ombord. Vid 09.30 ankommer vi till Härnösand där det finns möjlighet att boka till utflykter eller att gå ut och strosa i staden under dagen. Vid 15.00 fortsätter fartyget norröver utmed Höga Kusten. Vi reser inomskärs och får se Höga Kusten-bron och andra sevärdheter. På kvällen serveras en skaldjursbuffé inkl dryck. Under natten fortsätter vi mot Mariehamn.

31 maj
En brunchbuffé serveras på vägen mot Stockholm. Det finns goda tillfällen att handla till sjöpriser ombord. Vid 14.00 är vi tillbaka vid Stadgsgårdskajen i Stockholm och bussen tar oss tillbaka hem till Aneby. Någonsans på vägen stannar vi för att ge möjlighet till den som vill köpa lite fika eller en lunch. Vi beräknar att vara hemma igen vid ca 18.30.

Vi har förbokat hytter och måltider ombord. Det är olika sittningar vid måltiderna. Just nu finns det inte plats för samtliga vid samma sittning, men Viking Line bevakar vårt önskemål om att måltiderna ska vara samtidigt för hela gruppen. Vi har mestadels dubbelhytter men det finns några hytter för eget bruk att tillgå. Samtliga hytter är insides. Finns önskemål om utsides hytt kan detta troligen ordnas mot tillägg. 

Pris: 2.995:-/ person
Enkelhyttstillägg: 1.650:-