Du är här:Start > Resor > Tidigare resor

Allsång på Skansen och guidad skärgårdskryssning med lunch, 14-15 augusti 2018

Välkommen med på en tvådagars resa till Stockholm.

Vi åker från Aneby vid 8-tiden på morgonen. Påstigning kan vid önskemål ordnas i Nässjö och Eksjö samt utmed rv32 norrut.  Under vägen gör vi stopp fika på egen hand. Framåt lunchtid anländer vi till Stockholm. Kl 14.30 serveras mat på Solliden restauranger på Skansen. Därefter flyttar vi oss ut till våra reserverade platser långt fram för att 17.00 vara med på genrepet till kvällens ”Allsång på Skansen”
Vi bor på hotell Scandic Talk, intill mässan i Älvsjö. Därifrån är det enkelt att ta sig in till centrum med pendeltåget för den som så önskar. På hotellet finns restaurang med möjlighet att äta middag.

Andra dagen börjar med en rejäl hotellfrukost och därefter åker vi förslagsvis till Drottningholm för att ströva lite i slottsmiljö. På väg tillbaka in mot centrum gör vi en liten rundtur eller ger tid för shopping 
Kl 14.00 går vår båt från Nybroviken och vi får ca 2,5 timmars rundtur med guidning i Skärgården. Ombord serveras dagens lunch. Båten är från 1906, och har en del branta trappor. Åter i hamn så ställer vi färden mot hembygden och beräknar att vara åter i Aneby vid 21.00 på kvällen.

Detta är samma resa som Föreningen Aneby HjärtLung har för sina medlemmar. De bjuder in övriga att följa med, eftersom det finns plats i bussen för fler.

Pris:   2.350:-/pers

Enkelrumstillägg 350:-
Anmälningsavgift 500:- erläggs i samband med anmälan.
Resterande senast den 14 juli.
Anmälan och betalning till POÄNG perspektiv
mail: p_o@angegard.se
bg: 5798-0153

I resans pris ingår:
Bussresa, rundtur i Stockholm, mat på Skansen samt sittplats på genrepet till Allsången.
Övernattning i dubbelrum på Scandic Talk, Älvsjö,  frukost, utflykt till Drottningholm, Båttur med guidning och lunch

Samarbete med Aneby Buss AB